Als u als zzp’er letselschade oploopt als gevolg van een ongeval, kan dit grote gevolgen hebben voor uw inkomen en omgeving. Het aantonen van aansprakelijkheid kan in uw situatie echter lastig zijn. Wij hebben hierin veel ervaring en kunnen ervoor zorgen dat de procedure voor het verhalen van de schade zo snel en soepel mogelijk verloopt. Daarmee kunt u zich volledig richten op uw herstel.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Veel zzp’ers sluiten een speciale arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) af. Helaas bieden zulke verzekeringen vaak onvoldoende dekking voor de werkelijk geleden schade. Bovendien betalen verzekeraars schadevergoedingen doorgaans niet snel uit. Na een ongeval kan uw inkomen als zzp’er dan zeer snel dalen. Letselschadebureau Kloppenburg behartigt uw belangen van begin tot eind. Als wij uw zaak begeleiden, zullen wij daarom altijd streven naar snelle uitbetaling van een voorschot en vlotte afwikkeling van de letselschade als geheel. Dat scheelt tijd en zorgen en kan financiële problemen voorkomen. Dat noemen wij: tot in de puntjes geregeld.

Hoe werkt dat dan?

U belt ons en vertelt over uw ongeluk en de omstandigheden waaronder het plaatsvond. Op basis van uw verhaal geven wij u direct vrijblijvend advies over de slagingskansen van uw zaak. Als u besluit ons in de arm te nemen, krijgt u een vast contactpersoon; de letselschadespecialist die uw schadezaak behandelt en contacten onderhoudt met de andere partijen. Gedurende het hele traject houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen, zodat u zich volledig kunt richten op uw herstel. Lees meer over het traject.

Schade melden

Contact

Meer weten?

Wilt u hier meer weten of heeft u een andere vraag voor ons? Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze experts of vul het contactformulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ronald is Expert Personenschade bij Kloppenburg
Ronald Nicolaas

Expert Personenschade

033 254 17 53 nicolaas@kloppenburgnli.nl

    WhatsApp ons whatsapp icon