Je kunt door de meest onverwachte oorzaken worden geconfronteerd met letselschade. Dankzij onze ruime ervaring in letselschadesituaties zijn wij echter op alles voorbereid. Kies in het menu de oorzaak die het beste bij jouw situatie past.

Naast deze vormen van letselschade zijn er natuurlijk nog veel meer gevallen waarbij er lichamelijke verwondingen en/of psychische problemen opgelopen kunnen worden. Elke situatie is uniek maar het is van belang dat jouw schade zo goed en snel mogelijk afgehandeld wordt zonder dat je hier teveel hinder ondervindt. Kloppenburg kan je in vrijwel al deze situaties bijstaan, je ontzorgen en tegelijkertijd de financiële compensatie bewerkstelligen waar je recht op heeft.

Staat jouw specifieke situatie niet tussen deze voorbeelden? Neem dan contact met ons op om geheel vrijblijvend de mogelijkheden door te nemen.

Jouw situatie bespreken

Contact

Meer weten?

Wilt u hier meer weten of heeft u een andere vraag voor ons? Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze experts of vul het contactformulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hanneke is Expert Personenschade bij Kloppenburg
Hanneke Lap

Expert Personenschade

033 254 17 53 lap@kloppenburgnli.nl

    WhatsApp ons whatsapp icon