De meeste honden zijn ongetwijfeld hartstikke braaf. Toch krijgen wij op kantoor regelmatig zaken onder ogen waarbij een hond iemand heeft gebeten. Zo’n hondenbeet is vaak erg pijnlijk en kan grote impact hebben op uw leven.

De eigenaar van het huisdier is aansprakelijk

De eigenaar van de hond is aansprakelijk voor schade als gevolg van het gedrag van zijn hond. Veelal zal de aansprakelijkheidsverzekeraar van de eigenaar van de hond de geleden schade vergoeden. Heeft u letsel opgelopen door een ander dier dan een hond? Ook dan kunt u de schade verhalen op de eigenaar van dit dier.

Trauma

Een aanval van een dier kan flinke emotionele schade opleveren, bijvoorbeeld bij kinderen. Onze experts staan voor u klaar om te zorgen dat u of uw kind zo goed mogelijk wordt geholpen met het verhalen van de schade op de eigenaar van het dier.

Wij nemen u alle zorgen uit handen

Ook na een hondenbeet komt er vaak nog veel op u af. De fysieke en emotionele schade kunnen wij helaas niet ongedaan maken, maar door onze persoonlijke benadering, aandacht en betrokkenheid, willen we in ieder geval uw financiële zorgen wegnemen. Neem gerust contact met ons op voor een eerste kennismaking. U kunt dan rustig uw verhaal doen en vrijblijvend de vragen en mogelijkheden die u heeft, bespreken.

Schade melden

Contact

Meer weten?

Wilt u hier meer weten of heeft u een andere vraag voor ons? Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze experts of vul het contactformulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Peter is Expert Personenschade bij Kloppenburg
Peter Sonder

Expert Personenschade

033 254 17 56 sonder@kloppenburgnli.nl

    WhatsApp ons whatsapp icon