Al in 1995 kwam ik in aanraking met de boeiende praktijk van de letselschade. Met een kort uitstapje naar de medische sector ben sindsdien dan ook werkzaam gebleven in deze branche; eerst ondersteunend / assisterend en vanaf 2008, na specialisatie, ook zelfstandig, als schadecorrespondent op het gebied van letsel- en loonschade.

In mijn functie werk ik mee op een bestand van een van onze experts personenschade. Als team combineren wij onze specifieke vakkennis met de juiste dosis aandacht voor elke cliënt. Uitgangspunt daarbij is het realiseren van een rechtvaardige schadevergoeding, waarbij de cliënt gedurende het proces zoveel mogelijk wordt terug gebracht in de situatie zoals deze voor het ongeval was. Daarnaast help ik werkgevers bij het verhalen van hun (loon) schade als een van hun medewerkers een ongeval is overkomen door toedoen van een derde en daardoor uitvalt. Immers ook zij hebben recht op een eerlijke schadevergoeding.

Het is prettig mijn afwisselend takenpakket te kunnen uitvoeren vanuit de professionele en enthousiaste omgeving die Kloppenburg biedt. Dit maakt dat ik met plezier aan dit kantoor verbonden ben.

WhatsApp ons whatsapp icon