Fijn dat u op onze website kijkt! Letselschadebureau Kloppenburg heeft een zeer deskundig team dat u graag van dienst wil zijn. Als een van de leden van dit team stel ik mij graag aan u voor.

Ik ben een ervaren professional met inmiddels bijna 25 jaar ervaring in het bijstaan van letselschade-slachtoffers. Mijn aanpak kan worden omschreven als persoonlijk, geduldig en alert, met een groot hart voor mijn cliënten. Ik geef niet snel op, ook al kan een kwestie nog zo
ingewikkeld lijken.

In Utrecht heb ik rechten gestudeerd, waar ik in 1997 mijn diploma heb behaald. Daarbij kreeg ik vanwege mijn goede resultaten het predicaat ‘met genoegen’. In dezelfde stad heb ik mijn eerste ervaring opgedaan als letselschade-expert. Aanvankelijk werkte ik bij een klein letselschadebureau en later bij een vakbond.

In 2005 ben ik gaan werken bij Letselschadebureau Kloppenburg. Behalve expert personenschade (ingeschreven bij het NIVRE) ben ik hier ook een van de bedrijfshulpverleners. Met mijn kennis en ervaring in de letselschadewereld kan ik u voorbereiden op de gang van zaken. Ook maken we goede afspraken over de behandeling van het dossier. Dat geeft u rust waardoor u uw aandacht zoveel mogelijk kunt richten op wat echt belangrijk is: uw herstel.

WhatsApp ons whatsapp icon